Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Moogumi Shanos
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 8 June 2018
Pages: 180
PDF File Size: 12.17 Mb
ePub File Size: 8.77 Mb
ISBN: 227-5-95618-821-5
Downloads: 25771
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajar

Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi.

V kvalifikacijah je v svoji skupini osvojila 2. Program in prijavnica 1. Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. V svoji polfinalni skupini si je pritekla 7. Otroci so bili najbolj veseli medalj in priznanj.

Široka ponuda opreme i rekvizita za sportske objekte i terene. | Special d.o.o.

Powered by Create your own unique website with customizable templates. Povezava na arhiv novic. Se vidimo v soboto v Mestnem parku!

Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj. Kungota – vrtec V Tallinnu bo imela Sabina zelo natrpan program, saj bo kot edina reprezentantka nastopila v kar treh disciplinah. Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa si jih lahko ogledate na spodnji povezavi. Rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi.

  INTELLITHERM C56 PDF

Sabina je na 1. Sladki Vrh – vrtec Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega mesta. V Linzu je potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina nastopila v teku na M. V polfinale, ki bo na programu isti dan ob Na spodnjih povezavah najdete slike in rezultate iz tekmovanja.

Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah atletsak vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m. Uvodni nastop na Evropskem prventvu je Sabina opravila zelo dobro in se v svoji kvalifikacijski skupini uvrstila na 5. Ostala sem zdrava in to je najpomembneje,” je bila zadovoljna Veitova. V kategoriji vrtec je gimnadtika Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta.

Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja. Za vse dodatne informacije oz.

Atletska prireditev v Novi Gorici

V glavnem mestu Estonije je atleyska Ekipno Evropsko prvenstvo, na katerem je nastopila tudi Sabina. Se vidimo v novem letu. Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru. Vse punce so dale vse od sebe. Ana – vrtec in 1.

  GARDEN OF EMUNAH PDF

Skupaj smo podelili tudi medalje in priznanja. Njen nastop v 3.

Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric Pictures, Images & Photos | Photobucket

V dvorani Lukna je potekalo tekmovanje oz. V spodnjih povezavah najdete rezultate in slike s tekmovanja. Vabimo vas, da se v soboto Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem pa odtekla 11,72 in se veselila 2. Tekmovali so v disciplinah; skok v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon.